Granblue Fantasy Versus Key Kopen. Granblue Fantasy Versus Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Granblue Fantasy Versus

Vergelijk prijzen en koop Granblue Fantasy Versus key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Granblue Fantasy Versus rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Granblue Fantasy: Versus is een video game vol met actie en avontuur. Het is een RPG game om helemaal in te duiken en de vijanden te verslaan in PvP gevechten. De game is ontwikkeld door een samenwerking van Cygames, Inc. en Arc System Works.

De game draait rond een spannend verhaal met uitdagende gevechten. Met verschillende combinaties van aanvallen kun je de vijand uitschakelen door zijn levensbalk leeg te laten lopen. De overwinning ligt al in de buurt, want de game is verkrijgbaar op Steam en voor de Playstation 4.

Waar gaat Granblue Fantasy: Versus over?

In het verhaal volg je de avonturen van Gran, de kapitein van een luchtschip in een wereld van zwevende eilanden. Gran is op zoek naar het eiland waar zijn vader zich zou bevinden en onderweg ontmoet hij veel andere avonturiers die hem helpen of tegenwerken. Het verhaal wordt gedurende de hele game overgebracht en is goed te volgen.

Waarom Granblue Fantasy: Versus?

Het is Granblue Fantasy: Versus gelukt om iets te bereiken wat niet veel vechtspellen kunnen. De meerderheid van vechtspellen zijn moeilijk om in te komen. De games verwachten dat je met vallen en opstaan sterker wordt, wat erg vermoeiend kan zijn. Granblue Fantasy: Versus doet dit anders. De game helpt je om te begrijpen hoe je sterker kan worden, zonder dat je eerst honderd keer moet falen. Je hoeft voor deze game niet veel ervaring te hebben, want alles wordt goed en duidelijk voor je uitgelegd. Als je naar vechtspellen hebt gekeken, maar er nog nooit een geprobeerd hebt, dan is Granblue Fantasy: Versus echt iets voor jou om mee te beginnen.

De ontwikkelaars van de game hebben ook uitbundig gekeken naar de geanimeerde serie over Granblue Fantasy. De manier waarop ze vechten, hoe ze spreken, hoe ze denken. Cygames Inc. heeft de speelervaring naar zijn piek weten te halen. In de game zit ook een multiplayer modus. Met die modus kun je de gevechten met anderen over de hele wereld aangaan.

Blijf niet wachten en ga het avontuur meteen aan!