Gorogoa CD Key code kopen

Over dit spel

Gorogoa is een zeer unieke game die aanvoelt als het levenswerk van de studio of van een meester in de kunst. De puzzels zijn innovatief en intuïtief, waardoor je je een genie voelt.

Ontworpen, ontwikkeld en geïllustreerd door Jason Roberts, is Gorogoa een mooie handgetekende set van woordeloze hersenkrakers die spelers in contact brengt met vier afbeeldingen op een op tegels gebaseerd raster, in hun poging om mysterieuze, schuine puzzels op te lossen. Als u op sommige delen van de tegels klikt, zoomt u in op uw perspectief, sommige tegels kunnen op elkaar worden gestapeld, terwijl andere zelfs kunnen worden gecombineerd. Het manipuleren van de verschillende panelen creëert nieuwe foto’s, die uiteindelijk het minimalistische verhaal van het spel voortzetten en spelers naar het volgende raadselachtige raadsel leiden.

Handgetekend verhaal

Gorogoa is de perfecte mix van verhaal, gameplay en esthetiek die allemaal samenkomen om een ​​werkelijk prachtige ervaring te vormen. Tussen het eenvoudige maar charmante verhaal, het creatieve en bevredigende puzzelontwerp en het adembenemende wereldje, is Gorogoa een prachtig verfrissend puzzelspel dat iedereen zal verbazen die ervoor kiest om het te spelen. Een origineel en ander soort puzzel, verpakt in een prachtige esthetiek. Het duurt niet lang meer dan het knipperen van een oog, maar … Wat een rit.

Unieke eigenschappen

  • SCHITTERENDE GAMEPLAY MET HANDGETROKKENHEID
    Jason Roberts creëerde duizenden minutieus gedetailleerde handgetekende illustraties, die de indrukwekkende reikwijdte van het persoonlijke verhaal van Gorogoa omvatten.
  • EEN NIEUW SOORT STORYTELLING
    Gorogoa is niet alleen een spel – het is een kunstwerk, dat zich uitdrukt door middel van soulvolle, charmante illustraties en een gedistingeerde puzzelmechanica.