Going Under Key Kopen. Going Under Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Going Under

Vergelijk prijzen en koop Going Under key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Going Under rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Going Under is een game dat werd uitgebracht op 23 maart 2020. Dit is ontwikkeld door Aggro Crab en werd uitgegeven door Team 17. Dit is zowel geschikt voor platforms Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows en MAC OS.

De aarde is in verdoemenis en grote bedrijven hebben de touwtjes in handen. Mensen moeten voor eeuwig als monsters werken en zijn nog slechter af als slaven. In dit spel is het jouw plicht om de mensen te redden van de elite. Ga de strijd aan door gebruik te maken van de overblijfselen van de oude wereld. Maak gebruik van moderne technieken om nieuwe doelen te beeiken. Ontdek wie je vijanden zijn, overleef en ga de strijd aan.

De mensheid dient gered te worden! Ben je klaar om de strijd aan te gaan? Dit spel biedt de meest uiteenlopende klussen en manieren om wapens te verdienen. Eenmaal in het bezit hiervan, de strijd kan beginnen!