Going Medieval Key Kopen. Going Medieval Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Going Medieval

Vergelijk prijzen en koop Going Medieval key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Going Medieval rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Going Medieval is een strategische simulatiegame waarin je een Middeleeuwse kolonie moet opbouwen en verdedigen. Het spel is ontwikkeld door Foxy Voxel en wordt uitgebracht door The Irregular Corporation.

Samen sterk

Het gaat niet goed in de wereld van Going Medieval. We bevinden ons aan het einde van de veertiende eeuw en maar liefst 95 procent van de wereldbevolking is ten onder gegaan aan de zwarte dood. De laatste overlevenden zoeken hulp bij elkaar en beginnen een nieuwe stad op te bouwen. Jij helpt de bewoners om voldoende voedsel bij elkaar te sprokkelen en sterke huizen te bouwen. Want het gevaar is op de loer.

Een uniek kasteel

Je start met een kleine houten beschutting en moet deze uitbreiden tot een groot en machtig kasteel. Je kasteel bevat meerdere verdiepingen en het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van ondergrondse grotten. Er zijn tal van archeologische snufjes om gebruik van te maken zodat je kasteel niet alleen sterk is, maar ook uniek en stijlvol. Ga op verkenning en help vreemdelingen met hun problemen. Verwelkom reizigers die op zoek zijn naar een nieuwe woonst, maar kijk uit! Want iedereen heeft zijn eigen persoonlijke agenda.

Een wereld vol gevaar

Deze wrede nieuwe wereld zit vol gevaren. Je kunt je kasteel verdedigen met extra dikke muren en valstrikken. Laat je bewoners wetenschappelijk onderzoek uitvoeren zodat je nieuwe materialen en mechanismen krijgt om mee te werken. Maak sterkere wapens zodat je beschermd bent tegen vijandige legers. Zorg er dus ook steeds voor dat je voldoende eten in het kasteel hebt om lange gevechten te overleven zonder dat je dorpelingen verhongeren. Hongerige personen worden boos en luisteren niet langer naar je bevelen.