God of War Key Kopen. God of War Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop God of War key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel God of War rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een God of War sleutel in Nederland is € 7.65

God of War is het verhaal van Kratos en zijn zoon, Atreus. Na jaren geleden zijn wraak te hebben genomen op de goden van Olympus, heeft hij nu een nieuwe uitdaging. Kratos leeft nu in een meedogenloze en harde wereld, het rijk van de Noorse goden en sterke monsters. Het doel van de speler is om te vechten en te overleven in deze realm. Ook moet Kratos zijn zoon leren om te kunnen vechten en zichzelf te beschermen .

Deze game valt onder de adventure, action en RPG genres. God of War wordt ontwikkeld door Santa Monica Studios en de uitgever is Playstation PC LLC.

Norse realm

Ga op avontuur in een donkere wereld vol met angstaanjagende wezens. Reis naar een nieuwe rijk en ontmoet een groot aantal monsters, goden en andere wezens. De sierlijke Olympus is een plaats vol met marmer en mooie architure. De speler zal zichzelf ook bevinden in ruige bossen, grotten en bergen. Deze plaatsen nemen je terug naar de Noorse pre-Viking lore. Betreed het Noorse rijk en neem deel aan zware, intensieve en fysieke gevechten.

Kratos en Atreus

Atreus is de zoon van Kratos en hij doet alles om het respect van zijn vader te verdienen. Kratos is de beschermer en mentor van zijn zoon. Ze bevinden zich in een zeer gevaarlijke wereld waar Kratos zijn lang gekenmerkte woede probeert te beheersen. De Noorse wezens waarmee deze personages het te maken zullen krijgen zijn groot, slopend en ruig. Maak gebruik van nieuwe wapens en vaardigheden. De wapens en vaardigheden kun je verder ontwikkelen om de moeilijke vijanden te verslaan. Atreus is een heel goede schutter en door Kratos kan hij deze vaardigheid verbeteren. Ook zal je andere menselijke personages ontmoeten die je zullen helpen op je avontuur.