God Eater 3 CD Key code kopen

Over dit spel

Deze spannende game is ontwikkeld door een samenwerking tussen Marvelous, Bandai Namco Studios en Shift en uitgebracht op 8 februari 2019. Het is een actierollenspel en is geschikt voor alle leeftijden. Met een tevredenheidspercentage van maar liefst 92% is dit zeker een aanrader. Je kunt deze game spelen op de Playstation 4, Xbox One en Pc.

Een spannend actierollenspel

Je vecht in een post-apocalyptische omgeving tegen de God Eaters, dit zijn kwaadaardige goddelijke monsters. Die de wereld willen vernietigen. Vecht met je favoriete personages tegen deze monsters, versla ze en red de wereld van de ondergang. Met nieuwe personages, nieuwe vijanden en krachtige evoluties, ben jij degene die de God Eaters moet verslaan! Dit is het derdedeel uit de populaire serie en kenners zullen ook zeker verschil merken. Beleef uren speelplezier alleen of samen met je vrienden.

Nieuwe gameplay en wapenarsenalen

Wordt nog sterker en strategischer met de nieuwste functies van deze game. Bereid je close-combat wapenarsenaal uit met de sterke 2-ledige Gods Arc de ‘biting edge’ en de 2delige maanbijl de ‘heavy moon’. Ook op afstand is er een nieuw wapen de Ray Gun. Ook kun je nieuwe vaardigheden leren zoals de duikvlucht aanval.

Geniet hiermee van de bewegingsvrijheid om je vijand en de rondzwervende Aragami te verslaan. Ook zijn de lucht-grond en step aanvallen verbeterd en super krachtig geworden. De nieuwe gevaarlijke vijanden hebben hun krachtige aanvallen en je zult hiervoor je wapens naar een hoger level moeten tillen wil je ze kunnen verslaan!