God Eater 2 Rage Burst CD Key code kopen

Over dit spel

De strijd van Goddelijke eters, zoals die van de bloedleden, was geëindigd. De “Verslindende Apocalyps”, een bedreiging die de wereld zou overspoelen, veranderde zijn vorm in een structuur die bekend staat als de “Spiraalvormige Boom” als gevolg van het offer van een God Arc-gebruiker.

Dan, op een dag gebeurt er iets vreemds in de “Spiraalvormige Boom”. De leden van Blood gingen op zoek naar een onderzoek samen met mede God Arc-gebruiker, Livie Collete, die door het hoofdkwartier van Fenrir was uitgezonden. Terwijl elk hun eigen gevoelens in hun hart vasthoudt, zullen ze opnieuw de confrontatie met de spiraalboom moeten aangaan.

Unieke eigenschappen

 • Aanvullende verhaalcontent
  Naast het verhaal van God Eater 2 voegt Rage Burst een vervolg aan het verhaal over het lot van Julius Visconti. Door de Spiral Tree te verkennen, zullen er ontmoetingen zijn met een aantal Aragami samen met nieuwe gebieden.
 • Blood Rage / Rage Burst
  Door een pictogram op het scherm te verschuiven, worden verschillende geloften getoond om uit te kiezen en te voltooien op een bepaalde Aragami. Na voltooiing worden er multipliers voor schade toegekend, afhankelijk van het percentage dat is verzameld naast grotere mobiliteit.
 • Personal Ability System
  Door Ability Points (AP) te spenderen aan missies, is het nu mogelijk om nieuwe persoonlijke vaardigheden te ontgrendelen die bestaan ​​uit nieuwe vaardigheden en buffs voor bestaande attributen.
 • Survival Missies
  Spelers kunnen een reeks missies doorlopen om Aragamis te verslaan. ‘Scènes voor het kamperen’ vinden plaats tussen missies, waarbij spelers een glimp kunnen opvangen van de personages die verschillende activiteiten uitvoeren terwijl ze een pauze nemen. Overlevingsmissies hebben een statometer genaamd ‘Endurance’, die het aantal spawns vertegenwoordigt dat elk lid nog heeft.