Ghostwire Tokyo Key Kopen. Ghostwire Tokyo Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Ghostwire Tokyo key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Ghostwire Tokyo rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Ghostwire Tokyo sleutel in Nederland is € 17.09

Ghostwire Tokyo is een verhaalrijke singleplayer spel die in eerste-persoon gespeeld wordt. Het speelt zich af in Tokyo, een mooie en unieke stadje. De populatie van dit stad is geheel verdwenen en de straten zitten nu vol met dodelijke bovennatuurlijke krachten. Probeer die geheimen te ontrafelen van de mysterieuze verdwijning. Gebruik je elementaire vaardigheden om achter de waarheid te komen en Tokyo te redden.

De map en gameplay van dit spel is prachtig, het neemt inspiratie van Tokyo in Japan. Er zijn een aantal overeenkomsten die kunt ontdekken tijdens het spelen. Ghostwire Tokyo valt onder de action, avontuur, supernatural en horror genres. Je kunt genieten van een spannende verhaal en lore. De ontwikkelaar van Ghostwire Tokyo is Tango Gameworks en de uitgever is Bethesda Softworks.

Yokai

Een gevaarlijke occultist heeft Tokyo overspoeld met dodelijke spirits en bovennatuurlijke krachten. De speler zal op avontuur gaan in een stad vol met angstaanjagende Yokai. Dit zijn boze en wraakzuchtige geesten. De hoofdpersonage is aan het jagen op deze spoken. Je bevat krachtige elementaire vaardigheden die de vijanden kunnen verwoesten. Beheers deze speciale krachten en probeer de vijanden te verslaan.

Op je zoektocht naar wraak en de duistere waarheid achter zoveel verdwijningen in Tokyo zal je hulp krijgen. De personage zal samen werken met een heel krachtige spectrale entiteit. Deze hulp zal je wel nodig hebben, want de Yokai zijn overal. Ze sluipen door de straten van Tokyo. Er werd een adembenemende vision van Tokyo gecreëerd in dit spel. Reis door traditionele tempels en ultramoderne stadsbeelden.

Op je avontuur zal je een aantal iconische bezienswaardigheden van Tokyo tegenkomen. Vind het Tokyo Tower en Shibuya Crossing, de details van de gebouwen en omgevingen zijn verbluffend. Ook zal de speler reizen naar de gevaarlijke onderwereld om zijn gezin te redden.