Get Even CD Key code kopen

Over dit spel

Zo donker, zo mooi

Get Even begint op dramatische, verbijsterende wijze. Spelend als Cole Black, een voormalige soldaat met een lang strafblad en bewolkte motivaties, begin je in wat lijkt op een griezelig psychiatrisch ziekenhuis. Je bent alleen bewapend met een silenced pistool en een smartphone. Er wordt je niets verteld over waarom je daar bent of waar je bent, maar je ontdekt snel dat het je doel is om een ​​jong meisje te redden met een bom op haar borst. Nadat je de mannen hebt neergehaald die haar hebben gevangen, probeer je de bom onschadelijk te maken, maar het gaat af. Je wordt dan wakker met een VR headset op je hoofd.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Get Even tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Get Even op Keysforgames.nl