GemCraft Frostborn Wrath CD Key code kopen

Over dit spel

In GemCraft Frostborn Wrath ga je verder op jouw epische tower defense journey. Het is alweer het vijfde hoofdstuk in de serie. De game is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Game in a Bottle.

GemCraft Frostborn Wrath is een strategische Indie game waarin je net bent ontsnapt uit je ijskoude gevangenis. Ondanks dat je lichaam nog half verdoofd is door de kou, moet je meteen aan het werk. Je staat direct tegenover hordes kwaadaardige monsters en andere vijanden. Om die te lijf te gaan, moet je gems verzamelen en die in verschillende gebouwen leggen om ze te veranderen in dodelijke wapens. Door alle vijanden te verslaan vecht je jezelf een weg naar je doel, de Spiritforge.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download GemCraft Frostborn Wrath tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel GemCraft Frostborn Wrath op Keysforgames.nl