Gears Tactics CD Key code kopen

Over dit spel

We kennen Gears of War natuurlijk allemaal van de erg populaire schietspellen op de Xbox. Deze spellen zitten boordevol testosteron, adrenaline en bloederige effecten. Uitgever Xbox Game Studios probeert de formule nu aan te passen en bouwt het geheel om tot een tactische turn-based strategy game.

Strijd tegen Ukkon

Het verhaal speelt zich twaalf jaar voor de gebeurtenissen uit Gears of War af. Je ontmoet een kleine groep COD-soldaten die de strijd aangaan met de Locust. Ondertussen ga je ook op zoek naar getrainde soldaten om je team te vervolledigen. Enkel met een groter, ervaren team zul je de Locust wetenschapper Ukkon het zwijgen kunnen opleggen. Ukkon gebruikt zijn wetenschappelijke kennis om een sterkere soort Locus te creëren. Sergeant Diaz heeft de leiding en kampt met problemen. De bevolking heeft zich namelijk tegen het leger gekeerd omdat deze al veel eigen slachtoffers heeft gemaakt met het Hammer of Dawn superwapen.

Variatie

Gears Tactics is een erg rechtlijnige game. Je gaat dus van level naar level zonder dat je hier invloed op hebt. Dit is een goede keuze want hierdoor ligt de kwaliteit van de levels op een erg hoog niveau. Elk level is op maat gemaakt, waardoor de uitdagingen steeds logisch zijn en enkel de juiste strategische keuzes naar de overwinning zullen leiden. Elke missie kun je maximaal vier soldaten op pad sturen. De missies zijn erg gevarieerd: gevangenen bevrijden, bruggen overnemen, gebieden bewaken,… Er is genoeg te doen en vijanden gedragen zich ook anders afhankelijk van het level dat je speelt. Het ene level zullen vijanden meer verdediging dragen en het andere level zullen ze bijvoorbeeld allemaal een sniper gebruiken. Door al deze variatie weet je nooit wat je kunt verwachten en blijft het spel vernieuwend.

Klasses

Er zijn verschillende klasses waar je teamleden tot behoren. Snipers kunnen zich specialiseren in het uitschakelen van vijanden met één welgemikt schot. Soldaten met een shotgun zullen dan weer erg ver kunnen lopen, zodat ze iemand van dichtbij kunnen neerschieten om daarna weer te gaan schuilen. Je kunt je team samenstellen zoals jij dat wil. Bepaalde klasses maken gebruik van elkaars sterktes, wat voor krachtige combinaties zorgt. Je hebt dus enorm veel vrijheid in het bepalen van je strategie.

Action Points

Om beurten kunnen je teamgenoten en de vijandige soldaten een bepaald aantal acties uitvoeren. Elke soldaat heeft een aantal Action Points om te spenderen. Schieten, herladen, een granaat gooien; Het kost allemaal Action Points en dus moet je goed nadenken over je acties. Elke klasse heeft dan nog eens speciale acties zoals het genezen van neergeschoten troepen of zelfs het gebruiken van een toestel dat je onzichtbaar maakt. Al deze acties worden mooi weergegeven door de vlotte animaties en de bloederige effecten die zo talrijk aanwezig zijn.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Gears Tactics tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Gears Tactics op Keysforgames.nl