Gato Roboto CD Key code kopen

Over dit spel

Zet een kat in een groot stompy mech-pak en wat krijg je? Echt grote krassen in de gordijnen, waarschijnlijk, maar ook een nette uitziende monochrome Metroid-achtige. Gato Roboto, ontwikkeld door Doinksoft, is verkrijgbaar en ziet er schattig uit, ondanks het hoge explosiequotiënt. Naast een groot multifunctioneel robotpak, kan de kat uit zijn wapenuitrusting springen om puzzels op te lossen, door kleine ruimtes te kruipen, andere machines te besturen of zelfs gewoon de loop van het pistool van het pak gebruiken als geïmproviseerd platform. Het is allemaal nogal slim. Hieronder een launch-trailer met een irritante pakkende beat.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Gato Roboto tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Gato Roboto op Keysforgames.nl