Garden Flipper CD Key code kopen

Over dit spel

Garden Flipper is een uitbreiding van House Flipper, geen standalone game. Je kunt Garden Flipper hierdoor alleen spelen als je House Flipper al hebt. Het is zogenaamde DLC, downloadable content. Je downloadt dit spel zogezegd in je huidige versie van House Flipper. Trek je tuinhandschoenen aan en tover saaie achtertuinen om in groene paradijsjes. Verwijder wel eerst het puin en afval dat verspreid ligt. Daarna kun je beginnen met tuinieren. Maai het gras, snoei bomen, wied onkruid, alles wat je in een echte tuin ook doet. Garden Flipper is ontwikkeld door Empyrean en sinds 19 mei 2019 beschikbaar op Steam.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Garden Flipper tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Garden Flipper op Keysforgames.nl