Fury Unleashed CD Key code kopen

Over dit spel

Fury Unleashed is een actievolle platformer waarbij je combo-aanvallen moet uitvoeren om zoveel mogelijk schade te berokkenen. Het spel is ontwikkelt en uitgebracht door Awesome Games Studio.

Je reflexen worden tot het uiterste gedreven in Fury Unleashed. Overal waar je kijkt staat wel een vijand klaar met een geweer. Je moet dus voortdurend in beweging zijn om kogels te ontwijken en klappen uit te delen. Als je vijanden snel genoeg kunt doden, kun je je furie ontketenen. Zodoende kun je tijdelijk alle vijanden vernietigen zonder dat je zelf gewond wordt. Fury Unleashed is een roguelite game, wat betekent dat het level telkens opnieuw wordt gebouwd wanneer je sterft. Je krijgt dus telkens andere levels en situaties voorgeschoteld. In totaal zijn er vier moeilijkheidsgraden. Is de Legendary modus toch wat te pittig? Dan kun je de hulp van je vrienden inschakelen in de lokale coöperatieve modus.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Fury Unleashed tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Fury Unleashed op Keysforgames.nl