Furi CD Key code kopen

Over dit spel

Furi, een futuristische samoerai game, die gevechten intense gevechten brengt met een enorme diepgang. Je begint als gevangene. Je zal een manier moeten vinden om de sleutel van de cipier te bemachtigen. Daarna begint je gevecht voor je leven met behulp van samoerai zwaarden en een dynamische gameplay. Furi is een game die vooral bestaat uit gecompliceerde boss gevechten waarbij je al je hersenen nodig gaat hebben. Dit is een game die je werkelijk vastklampt en niet meer loslaat. Je zal het einde willen halen, maar alleen een gedreven gamer zal zover geraken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Furi tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Furi op Keysforgames.nl