Fureraba Friend to Lover CD Key code kopen

Over dit spel

Fureraba – Friend to Lover is een simulatie spel dat is ontwikkeld door Smee en is gepubliceerd door NekoNyan Ltd.  Lente. Het seizoen van kersenbloesems en van een nieuw begin, nieuwe ontmoetingen en nieuwe mensen. Voor Aoba Kyousuke begint zijn tweede jaar op de middelbare school. Het moment om eens stil te staan bij zijn leven. Er ontbreekt iets. Een kostbaar, waardevol onderdeel: liefde. Wanneer hij dit beseft, schreeuwt hij het uit. “IK WIL EEN VRIENDIN!” Aoba Kyousuke zal natuurlijk alles moeten geven, want liefde komt niet naar hen die gewoon wachten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Fureraba Friend to Lover tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Fureraba Friend to Lover op Keysforgames.nl