Frostpunk 2 Key Kopen. Frostpunk 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Frostpunk 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Frostpunk 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Frostpunk 2 sleutel in Nederland is € 17.99

Frostpunk 2 is een strategisch simulatiespel die wordt ontwikkeld en uitgegeven door 11 bit studios.

Frostpunk 2 is het vervolg op het veelgeprezen, BAFTA-genomineerde survival-spel dat stedenbouw, strategie en management-gameplay combineert, waardoor een gloednieuw genre is ontstaan. De opvolger vindt plaats 30 jaar na de apocalyptische sneeuwstorm en de aarde wordt nog steeds overweldigd door het ijzige klimaat van eindeloze vorst en barre weersomstandigheden.

Keiharde omstandigheden

Je speelt als de leider van een metropool die snakt naar grondstoffen. De uitbreiding en zoektocht naar nieuwe krachtbronnen is een onvermijdelijke realiteit. Na het kolentijdperk zal de verovering van Frostland voor de oliewinningsindustrie naar verwachting de nieuwe redding zijn van wat er nog over is van de mensheid. Verandering komt echter niet vanzelf en niet iedereen zal deze nieuwe richting verwelkomen in deze nieuwe gelaagde samenleving.

Spanningen en conflicten

Eisen en verwachtingen van verschillende facties zullen spanningen en conflicten veroorzaken. Zal een koelbloedige heerschappij en een machiavellistische benadering van de politiek nodig zijn?

Terwijl de eeuwige kou zijn greep op de stad blijft houden en er bedreigingen van buitenaf ontstaan, moet je ervoor zorgen dat je mensen juist verenigd. Mensen die gedreven en klaar zijn voor moeilijke, onvermijdelijke offers die gebracht moeten worden!

Vrijheid en diversiteit

Je hebt een breed universum aan keuzes, de vrijheid om de samenleving en de stad naar eigen inzicht vorm te geven en de gevolgen daarvan te ervaren. Frostpunk 2 bouwt voort op de conflicten van zijn voorganger: overleving versus menselijke waarden, leven versus de arctische vorst. Maar het belangrijkste is dat het een nieuwe laag toevoegt die aanwezig is in veel aspecten van het spel, zoals in de politiek, samenleving, technologische vooruitgang of in het conflict tussen mensen en hun natuur. Het is in ieder geval zeer divers en vormt een geweldige uitdaging!