Freeman Guerrilla Warfare Key Kopen. Freeman Guerrilla Warfare Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Freeman Guerrilla Warfare key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Freeman Guerrilla Warfare rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Freeman Guerrilla Warfare sleutel in Nederland is € 7.27

Freeman: Guerrilla Warfare speelt zich af in een chaotische wereld bezet door vechtende facties, bandieten en krijgsheren die de wereld willen regeren.

Het spel gaat over je carrière als factie leider: begin met minimale activa, je moet geld verdienen, een leger opbouwen, oorlogen voeren tegen andere facties en je rivaliserende krachten elimineren met doordachte strategieën en fijn schietvaardigheid en uiteindelijk de wereld veroveren. De game biedt een compleet andere shooter-ervaring waarbij een balans wordt gevonden tussen intense first-person-actie en algemene strategie.

Het innovatieve vechtsysteem van de game combineert tactische FPS met real-time strategie, zodat je een leger kunt besturen, tactieken kunt plannen in het God-perspectief, terwijl je je onderdompelt in het intense vuurgevecht als een voetsoldaat, in het perspectief van de eerste persoon.

Unieke eigenschappen

 • FPS ontmoet Sandbox Strategy Game
  Start je carrière met bijna niets, je moet geld verdienen, soldaten werven, dorpen plunderen, bandieten plunderen, territoria aanvallen en de wereld domineren. De game is een combinatie van uitdagende actie en een breder strategisch theater.
 • Shooter en real-time strategie
  Ervaar het unieke vechtsysteem dat real-time strategie combineert met een tactische first-person shooter. Er wordt van je verwacht dat je strategisch de bewegingen en tactieken van meerdere squadrons plant, naast dat je een scherpe shooter met adelaars bent en katachtige reacties hebt.
 • Realistische gevechts-simulatie

  Het spel gaat over realisme. 100 vijanden doden met alleen een pistool is niet mogelijk. Je wordt uitgedaagd door een zeer intelligente AI die in staat is tot geavanceerde tactische manoeuvres zoals flankeren, omringen en zelfs nep-terugtrekken, bijna zoals je zou ervaren in echte gevechten. Alleen zorgvuldig geplande tactieken, uitrusting en samenwerking tussen squadrons kunnen je overwinning brengen. Ben je klaar voor de uitdaging?

 • Hoge herspeelbaarheid

  De willekeurige aard van startpunten, vijandelijke AI en doelen zullen ervoor zorgen dat elk gevecht anders en uitdagend aanvoelt. Er is geen lineaire gameplay: je hebt de vrijheid om te beslissen hoe je verder moet komen in het spel, wie om te vechten, welke uitrusting en squadrons je moet gebruiken en hoe je de wereld moet domineren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Freeman Guerrilla Warfare tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Freeman Guerrilla Warfare op Keysforgames.nl