Foundation Key Kopen. Foundation Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Foundation key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Foundation rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Foundation sleutel in Nederland is € 12.78

Ben je gek op simulatie games en bouwen aan grote steden? Dan is het spel Foundation absoluut iets voor jou. Deze computer game gebruikt alles wat leuk is aan simulatie spellen en voegt dit samen aan een bouw spel waarin het bouwen van een middeleeuwse stad centraal staat.

Foundation

In het spel staat het bouwen van een middeleeuwse stad centraal. Je bouwt niet alleen de gebouwen, maar zorgt er ook voor dat de stad onderhouden wordt en zelfs contact zoekt met andere middeleeuwse steden die jij bouwt. Op die manier zorg je voor een web aan verschillende steden die allemaal tot haar eigen recht komen.

Dit doe je door middel van het bouwen in de zogeheten Hurricane engine. Deze engine zorgt voor een prachtige kwaliteit en goeie game-ervaring. Door middel van de verschillende tools maak je de steden in het middeleeuwse tijdperk precies zoals ze waren en zoals jij ze graag wil. Wanneer de steden af zijn, zullen de inwoners van de steden ervoor zorgen dat de stad steeds groter wordt en opbloeit.

Features

Het spel bevat een hoop features die Foundation helemaal afmaken. Zo gebruik je de verschillende tools om een stad te maken zoals hij was in de middeleeuwen. Ook gebruik je de verschillende tools om kerken, scholen en andere middeleeuwse gebouwen precies te maken zoals zij in dit tijdperk waren. De inwoners van het dorp worden ingezet om uiteindelijk te gaan zorgen voor de productie van verschillende materialen die de stad nodig heeft om te groeien.

Dat groeien gebeurt natuurlijk door jouw hulp, maar ook door de inwoners van het dorp. Door de community om Foundation heen vindt je verschillende mods die je kan toepassen op het spel. Denk aan verschillende missies of gebouwen die je gezamenlijk met andere spelers kan spelen en bouwen.

Tot slot

Wanneer je dus gek bent op simulatie- en bouwspellen dan is Foundation de perfecte game voor jou. Door de mooie graphics en interessante features kan jij de middeleeuwse stad van je dromen bouwen precies zoals jij het wil.