Fortnite Key Kopen. Fortnite Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Fortnite key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Fortnite rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Fortnite sleutel in Nederland is € 31.83

Fortnite is een actiegame die werd uitgegeven door Epic Games en Gearbox Software. Het spel werd gereleased in juli 2017.

In het spel verdwijnt plots 98% van de wereldbevolking. De wereld raakt in paniek en wordt overgenomen door monsterlijke creaturen. Als speler moet je de overleefden onder je hoede nemen, leiding geven en ze opleiden tot troepen die het tegen de monsters kunnen opnemen. Doorheen het verhaal bouw je aan forten en ontwikkel je wapens waarmee je het tegen de wezens kunt opnemen. Het doel van het spel is uiteindelijk alle monsterlijke creaturen te hebben verslagen en de vrede op aarde te laten terugkeren zodat het leven opnieuw kan worden aangevat.

Er is ook een battle royale modus, waar je met 99 andere spelers in een map landt en waar de laatste die overleeft wint.

Ontwikkeling en technische vereisten

Dit spel werd ontworpen door Darren Sugg en ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Fortnite werd uitgebracht voor PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One en Mac en is te koop in de gamehandel en via de officiële webpagina van Fortnite. Op diezelfde webpagina kan ook een gratis versie van het spel worden gedownload waarin een verkort verhaal kan worden gespeeld om het spel eerst eens uit te testen. In tegenstelling tot wat het verhaal kan laten vermoeden is het spel zeer kleurrijk en vrolijk gemaakt. Toch is de gameplay zeer realistisch waardoor het spel leuk en verslavend werkt. Afhankelijk van de campaignversie die men download op de pagina kost de game meer. ZO is er de keuze uit een standaard pakket (verkrijgbaar vanaf veertig euro), Deluxe-pakket (vanaf zestig euro) en zelfs een limited edition (vanaf honderdvijftig euro). Heel veel spelplezier.