Forspoken Key Kopen. Forspoken Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Forspoken key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Forspoken rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-03-2023 voor een Forspoken sleutel in Nederland is € 29.69

In Forspoken volg je het verhaal van een vrouwelijke hoofdpersonage, genaamd Frey. Zij werd getransporteerd naar het prachtige maar wrede land Athia. Je gaat op een adembenemend en magische reis door dit land om hopelijk je weg terug naar huis te vinden. Frey zal dan haar nieuw gevonden magische krachten moeten gebruiken om monsters te verslaan. Ze zal veel ervaringen meemaken op haar reis door de uitgestrekte landschappen van Athia.

Bij Forspoken speelt exploratie en parkour een heel grote rol, want het is een open-wereld RPG game. Het valt onder de adventure, rollenspel en action genres. De ontwikkelaar van Forspoken is Luminous Productions en de uitgever is Square Enix.

Frey Holland

Frey Holland is de hoofdpersonage van deze spannende videospel. Ze is een jonge en brave New Yorker. Op een dag werd ze op een mysterieuze wijze vanuit New York City naar Athia vervoerd. Athia is een magische land en Frey ontdekt een vreemde gouden armband om haar arm. Ze ontdekt dat ze door deze armband een onverklaarbare kracht heeft om magie te gebruiken en spreuken uit te spreken.

Deze armband noemd ze “Cuff” en samen met haar nieuwe metgezel zoek ze haar weg terug naar New York. De speler kan voor verschillende speelstijlen kiezen, want er is een grote hoeveelheid aan vaardigheden en spreuken. Dus je kan rustig en strategische of snel en agressief je character besturen.

Ontrafel de mysteries van Athia

Athia was eens een prachtige vruchtbare land totdat een vreselijke plaag alles bederfde. Het werd the break genoemd en het verwoeste de rijke landschappen. Het land zit nu vol met beesten, monsters, overlevenden en kwaadaardige tovenaars. Ook werd het verdeeld in vier gevaarlijke en unieke rijken. Frey zal verschillende inwoners van Athia tegenkomen die haar als de enige hoop zien.