Forgotton Anne CD Key code kopen

 
Forgotton Anne is een raadselachtig avonturenspel dat ontwikkeld is door ThroughLine Games en uitgegeven is door Square Enix.  Stel je een wereld voor waarin alle kwijtgeraakte en vergeten voorwerpen terecht komen. Denk aan brieven, losse sokken en oud speelgoed. Zo’n wereld bestaat in de game Forgotton Anne. Jij zult Anne spelen, die zich moet verdedigen tegen de krankzinnige wezens die leven in het universum waar Anne in terecht gekomen is. Alleen Anne kan de terugkeer naar de gewone wereld mogelijk maken, onder anderen door te vechten en puzzels op te lossen. Geniet bovendien van traditionele animatietechnieken en muziek van het Copenhagen Philharmonic Orchestra.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Forgotton Anne tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Forgotton Anne op Keysforgames.nl