Forged Battalion CD Key code kopen

Petroglyph Games, de studio achter producties zoals Star Wars: Empire at War en Grey Goo, is terug met een nieuw real-time strategy spel waar de creativiteit en vrijheid van de speler centraal staan.

Het verhaal

Klimaatverandering heeft genadeloos toegeslagen en een mysterieuze, militaire macht onder de naam ‘The Collective’ houdt de planeet in haar greep. Als lid van het verzet is het aan jou om deze situatie te verhelpen.

Spelconcept

Als opperbevelhebber van jouw factie heb je de volledig controle over individuele eenheden, installaties, economische ontwikkeling, enzovoort.

De speler waant zich bij momenten echter meer een ingenieur dan een vechtersbaas. Je kan eindeloos aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe wapens, nieuwe mappen en gebouwen die je moeten helpen om verschillende veldslagen tot een goed einde te brengen.Unieke factie Elk van deze kleinere veldslagen stellen je in staat nieuwe opties en wapens vrij te spelen die je dan weer kan inzetten in de latere ontwikkeling van het spel. Op deze wijze creëer je een factie die sterker en sterker wordt, maar ook uniek zal zijn ten opzichte van tegenstanders, omdat je zelf bepaalt in welke richting deze evolueert en waar de klemtonen worden gelegd.

Multiplayer

Ondanks de beklijvende opdrachten in singleplay ligt de echte kracht van dit spel in het online gebeuren. Op speciale servers zullen tot wel zeven spelers het samen of tegen elkaar kunnen opnemen om de eigen factie af te meten met anderen.

Het spel is grafisch geen geweldenaar, maar in dit soort gigantische online werelden hoeft dat absoluut geen nadeel te zijn, wel integendeel.