Football Manager Touch 2018 CD Key code kopen

Football Manager is een van de populairste voetbalmanagementspelserie, uitgebracht door SEGA.

Kruip in de huid van een manager en leidt je eigen team. Als je de normale versie van Football Manager 2018 te langdradig vindt, dan is er een oplossing, namelijk Football Manager Touch 2018.

Verschil

Football Manager Touch is een snellere versie. Zo ligt de focus vooral op tactiek en transfers. Het spel is makkelijker in gebruik, en het oogt simpeler. Verder kun je wedstrijden simuleren, in plaats van ze te bekijken, wat het spel een stuk sneller maakt!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Football Manager Touch 2018 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Football Manager Touch 2018 op Keysforgames.nl