Football Manager 2021 Key Kopen. Football Manager 2021 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Football Manager 2021 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Football Manager 2021 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Football Manager is een van de meest populaire sportvideogames ter wereld en fans van de langlopende franchise kunnen dit jaar uitkijken naar Football Manager 2021 (FM21).

Er waren enige zorgen dat er misschien geen vervolg komt op Football Manager 2020, maar de bazen van Sports Interactive hebben die zorgen verlicht met een aankondiging eind juli.

Vloeiend, aanvallend voetbal

Elk aspect van Football Manager is van vitaal belang, van training tot transfers, maar de plek waar je verbeteringen meteen opmerkt, is op het veld. De game pronkt nog steeds niet met de FIFA-achtige visuals die veel fans verlangen, maar elke animatie, van schoten die de hoek in vliegen tot de laatste greppel, ziet er vloeiender en natuurlijker uit.

Het spelergedrag is ook op dezelfde manier verlopen. Vorig jaar zou het niets minder dan een wonder zijn als een speler één op één scoorde met de doelman. Nu heeft de spits een grote voorkeur, zoals in het echte leven het geval zou zijn. Het terugsnijden van de bal over de voorkant van het doel is ook al jaren niet aanwezig in Football Manager, met vleugelspelers die de bal liever in het zijnet schieten, waardoor managers van fauteuils overal verbijsterd zijn. Hoewel dat nog steeds kan gebeuren, zie je soms een bezuiniging, in plaats daarvan kwadraat je het naar een teamgenoot voor het doel. Kleine verbeteringen zoals deze worden in de loop van een wedstrijd gezien, wat resulteert in een breder scala aan doelpunten en uiteindelijk meer variatie en realisme.

Wild gebaren

Buiten de wedstrijddagen komt de grootste revisie in de vorm van hoe je omgaat met andere mensen, of het nu je spelers, de media, agenten en meer zijn. Als je persoonlijk met iemand spreekt, bijvoorbeeld als je een vraag van een journalist beantwoordt of een één-op-één-gesprek voert met een speler over zijn zorgen, kunt je selecteren welke lichaamstaal je wilt gebruiken. Je vingers wijzen is assertief, je armen uitstrekken is verwelkomend, je begrijpt de essentie. Deze hebben wel uitersten, zoals het gooien van een waterfles tijdens een teamgesprek of met je vuisten op tafel slaan tijdens een persconferentie, maar voor het grootste deel zijn dit de eerder geziene tonen zoals gepassioneerd, kalm of agressief, gewoon omgedoopt.

Indeling

De lay-out en het ontwerp van alle interacties is ook veranderd. In teamgesprekken staan ​​je spelers opgesteld in de vorm van een kleedkamer, om na te bootsen hoe het zou zijn om echt met ze te praten. Het is geweldig voor onderdompeling, maar maakt het moeilijker om informatie in één oogopslag te zien, zoals reacties op je pre-match speech of halftijdse waterfles slingeren. Bij persconferenties worden de journalisten ingedeeld alsof ze op stoelen zaten, waarbij de vragen van de ene verslaggever naar de andere over het scherm stuiteren terwijl je ze beantwoordt. Hoewel dit persconferenties visueel aantrekkelijker maakt, is de diversiteit aan reacties nog steeds ongelooflijk matig en zorgt het opnieuw voor repetitieve persconferenties. In plaats van alleen de lay-out te veranderen, moet het hele systeem worden vernieuwd, want praten met de media is een cruciaal onderdeel van het werk van een voetbalmanager, maar is ronduit saai in de game.