Football Manager 2020 CD Key code kopen

Over dit spel

Football Manager 2020 is een (voetbal)managementspel. Dat wil zeggen dat je de manager bent van een bedrijf, in dit geval van een voetbalteam. Elk jaar ontwikkelt het Britse Sports Interactive een nieuwe versie van Football Manager. Sega brengt vervolgens het managementspel op de markt. Football Manager 2020 is zowel een single- als multiplayer. Dat betekent dat je het spel in je eentje kunt spelen, maar ook met meerdere personen.

Nieuwe functionaliteiten

Zoals elk jaar bevat Football Manager 2020 weer een aantal nieuwe functionaliteiten om het realisme van het aansturen van een voetbalteam nog verder aan te scherpen. De nieuwe functionaliteit ‘clubvisie’ heeft verregaande gevolgen voor je carrière in de voetbalwereld. Clubvisie is verdeeld in drie aspecten: clubcultuur, blijvende doelstellingen en het vijfjarig plan. Tijdens het spel zal de clubvisie veranderen aan de hand van je teamprestaties. Het vijfjarig plan is verdeeld in de doelstellingen die je team per seizoen moet bereiken. Bonussen konden al aan spelers worden toegekend aan het eind van het seizoen, maar in deze nieuwe versie komt ook de staf in aanmerking voor een bonus.

Releasedatum

In augustus werd de aankondiging van Football Manager 2020 bekendgemaakt tijdens een livestream op Youtube. Begin november 2019 zal de game uitkomen op diverse platforms.

Platforms

Football Manager 2020 Touch komt uit op pc, Mac, Android, iOS en Steam. Eind november volgt Football Manager Touch voor de Nintendo Switch. Er komt zelfs een speciale editie voor je mobiel, met de toepasselijke naam: Football Manager 2020 Mobile. In juni is bekendgemaakt dat Football Manager 2020 een lanceringstitel wordt voor Google Stadia, een streamingplatform dat je in staat stelt om games te spelen zonder ze eerst te hoeven downloaden.