Football Manager 2019 Key Kopen. Football Manager 2019 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Football Manager 2019 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Football Manager 2019 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Football Manager 2019 is een voetbalsimulatiespel dat ontwikkeld is door Sports Interactive en uitgegeven wordt door Sega. Het spel laat je toe om in de huid van een echte voetbalmanager te kruipen bij een club uit de meest gerenommeerde voetballanden. Neem de leiding van je favoriete team en leid je spelers naar de overwinning. Als manager ben je onder andere verantwoordelijk voor de financiën van de club, de transfers en natuurlijk ook voor de wedstrijdtactiek en -strategie.

Laat je spelers trainen en breng ze tot op hun beste niveau tussen de magische witgekalkte lijnen. Maak van je team het meest geduchte uit de competitie en word de nieuwe Pep Guardiola. De game geeft je dus de mogelijkheid om je kennis en inzicht te tonen omtrent het mooiste spelletje ter wereld en dat allemaal met een realistisch speelveld en een gemakkelijk te hanteren startscherm.

Nieuwigheden

Maar wat maakt Football Manager 2019 nu zo speciaal? De nieuwste versie in de reeks geeft je, net als de andere edities, de mogelijkheid om je voetbalvisie in de alom geprezen 3D-engine op de proef te stellen. Maar deze keer kan je dat volledig met de vernieuwde simulatiemodus. Ook zijn er aanpassingen aan het tactische scherm en zijn de standaard teamlogo’s geüpdatet. Nog een nieuwigheid, en misschien wel de belangrijkste, is de voor het eerst verworven licentie van de Bundesliga en de 2.Bundesliga.

Op die manier kunnen fans van het Duitse voetbal zo waarachtig mogelijk te werk gaan met hun favoriete club uit de twee hoogste competities van Duitsland. Naast de nieuwe Duitse licentie zijn er ook nog de 26 andere gelicenseerde competities uit 11 verschillende landen. Redenen genoeg dus om de meest volleerde voetbalcoach in je los te laten en over Football Manager 2019 te heersen.