Football Manager 2018 Kopen. Football Manager 2018 Key prijzen vergelijken.

Over Football Manager 2018

Scroll nu naar beneden om direct Football Manager 2018 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Football Manager 2018 direct installeren en spelen.

De meest succesvolste managementserie van dit circuit, uitgebracht door SEGA. Een spel waarin jij de manager kan zijn van een voetbalclub, over de gehele wereld.

Football manager draait geheel om het runnen van een club. Van het bedenken van een goede tactiek, tot het bijhouden van de financiën. Van het kopen van de juiste en beste spelers, tot het laten groeien van de talenten van jouw club. Zie hoe jouw voetbalvisie tot leven komt.

Grote verschillen

Football manager wordt al sinds 2005 uitgebracht. De ontwikkelaar, Sports Interactive, komt elk jaar met nieuwe verbeteringen van het spel. Dit jaar zijn dat de volgende verbeteringen:
Sociale verhoudingen
Het is in Football Manager 2018 nog belangrijker om rekening te houden met de sociale verhoudingen en de hiërarchie in de kleedkamer. Hoe tevredener je spelers, hoe beter de resultaten.

Scoutingssysteem
Ook het scoutingssysteem is volledig vernieuwd. Jij hebt nu de gehele controle over het scoutingsapparaat en de bijbehorende financiën. Jij beslist zelf hoeveel geld je uitgeeft aan de scouting van jouw club.

Blessures
Samen met de medische staf heb jij nu veel meer invloed op de blessures van je spelers. Is een van je spelers vaak geblesseerd? Dan kun je ze minder hard laten trainen, zodat zij toch beschikbaar zijn voor de belangrijkste wedstrijden.

Live wedstrijden
De grafische prestaties van de wedstrijden zijn verbeterd. Zo is er meer ruimte voor details. Komen de animaties van de spelers beter over en zien de stadions er beter uit.