Football Manager 2017 Key Kopen. Football Manager 2017 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Football Manager 2017 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Football Manager 2017 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Football Manager is de reeks gemaakt voor voetballiefhebbers en simulatieliefhebbers.

Sports Interactive is de maker van deze game. Deze game is voortgekomen uit Championship manager, welke tot in 2004 gemaakt werd door Sports Interactive samen met Eidos Interactive. In 2004 was er een breuk tussen Sports Interactive en Eidos Interactive, waarna Sports Interactive verder is gegaan met Football Manager

Technisch overwicht genoeg voor zege

In Football Manager ben je manager van een voetbalclub of land en draait het vooral om het perfect managen van het team. In Football Manager 2017 gaat dit verder en wordt zelfs de Brexit meegenomen in de game. Je bent als manager verantwoordelijk voor de samenstelling van het team, de staf en uiteraard voor het vervullen van de verwachtingen van het bestuur. Nooit eerder was er in een editie van Football Manager zoveel informatie beschikbaar, dit kan wat afschrikken voor de beginnende speler, maar meten is weten! Een ervaren manager zal hier genoegdoening uit krijgen, want met meer informatie kan je betere beslissingen nemen. Voor beginnende spelers is er gelukkig genoeg hulp vanuit het spel en vanuit je staf. Zo kun je je assistent manager vragen om een opstelling samen te stellen, maar het leukste is natuurlijk om dit zelf te doen op basis van de eerdere resultaten. Verder is het zeer leuk dat je direct bij een topclub kan starten, of kan kiezen voor een echte carrière, waar je als werkloze ex-voetballer begint. Met geluk kom je bij een kleine club terecht. Welke stappen maak je om hogerop te komen?

Belangrijkste verbeteringen ten opzichte van Football Manager 2016

De voornaamste verbetering zit hem in de informatie, anno 2017 is Football Manager voorzien van een aparte sociale feed. Wanneer het over spelers gaat op je verlanglijst (shortlist), of over zaken die betrekking hebben op jou, zal dit in je normale nieuws terug komen. Hierdoor weet je zeker dat je niets mist. Belangrijke en onbelangrijke zaken worden op deze manier prima gescheiden. De analyses na de wedstrijd zijn ook geweldig, inclusief data over overtredingen, passes en voorzetten. De analyse die je na de wedstrijd ontvangt is zeer uitgebreid en volledig.