Florence Kopen. Florence Key prijzen vergelijken.

Over Florence

Scroll nu naar beneden om direct Florence key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Florence direct installeren en spelen.

Florence is een intelligent verhaal en computerspel gemaakt door de Australische studio Mountains en gedistribueerd door Annapurna Interactive. De game werd op 14 februari 2018 (Valentijnsdag) geleverd voor iOS, op 14 maart 2018 voor Android en voor Microsoft Windows, macOS en Nintendo Switch op 13 februari 2020.

In Florence volgt de speler het verhaal van de 25-jarige Florence Yeoh terwijl ze doorgaat met haar dagelijkse schema en Krish ontmoet, een celliste die ze in het recreatiecentrum aantreft. De game belicht minimaal gecomponeerde uitwisseling en onthult het verhaal van Florence via een reeks korte secties. Raadsels worden gebruikt om delen van het leven van Florence te versterken terwijl spelers door haar verhaal gaan.

Plot

De game volgt Florence Yeoh, een 25-jarige oudere die alleen woont en verzakt in een somber dagschema van werken bij haar specifieke baan en onzorgvuldig contact maken met online media tijdens haar rit. Op een ochtend gaat haar telefoon door en ze volgt het geluid van een cello en ziet Krish, een straatartiest, zomaar. Krish leert haar kennen en ze gaan op bepaalde data uit. Ze kussen gewoon omdat en beginnen meer aandacht te besteden aan hun relatie. Krish trekt bij Florence in en wordt door haar gedwongen om zijn fantasieën over het zijn van een ongelooflijke cellist te volgen. Als dank geeft Krish Florence een canvas set en Florence fantaseert over na haar energie om een ​​ambachtsman te zijn.

Gameplay

Florence is opgedeeld in 20 secties, die elk een ander deel van het leven van Florence Yeoh belichten. De secties zijn opgesplitst in zes bedrijven, die spreken over verschillende segmenten van de ontwikkeling en verandering van Florence. De game speelt zich direct af en vereist een bijdrage van het grootste deel als korte minigames die helpen de overwegingen en activiteiten van Florence na te bootsen of bloot te leggen. Deze spellen zijn onder meer: ​​Florence die haar tanden poetst, Florence die het geluid van een cello volgt om Krish te ontdekken, Krish zijn kamer opruimt voordat Florence hem bezoekt, en Florence die haar spullen bij elkaar zoekt als Krish intrekt en Krish’s spullen aan hem teruggeeft wanneer hij weggaat onder anderen . Een eenzame play-through van Florence duurt ongeveer 30 minuten.

Ontwikkeling

Na zijn voorspoed met Monument Valley moest spelplanner Ken Wong games maken die wreedheid vermeden en werd hij voortgestuwd door zijn werk aan Monument Valley om een ​​meer verhaalgerichte ervaring te hebben met raadsels. De game kreeg basisherkenning die de knutselstijl, muziek en accountstructuur van de game prees, maar de voltooiing onderzocht.

Hij geloofde dat hij had gedaan wat hij kon in zijn promotiestudio, Ustwo, en dat hij zijn eigen studio moest maken. Hij besloot terug te verhuizen naar zijn lokale Australië nadat hij had gezien dat de game-vooruitgangsscène in Melbourne zich ontwikkelde. Wong richtte een andere organisatie op, Mountains, in Melbourne.

Recensies

Florence is een lieftallige ontmoeting die niet aarzelt om een ​​gebruikelijk verhaal te vertellen. Dit is geen met activiteiten gevuld, moedig verhaal of een ernstig verhaal vol ongeluk, maar ondanks alles raakt een deel van die aantekeningen op onderdrukte manieren. Florence is blij, verontrustend en uitstekend in de indruk van jeugdige gevoelens, en het gaf me een gevoel van onvoorziene opgewektheid.
Game Informer

In dit korte assortiment van kleine minuten wordt uitgelegd hoe je een breed scala aan intens herkenbare, gepassioneerde hoogte- en dieptepunten kunt bestrijken, en op wonderbaarlijke wijze kunt opvangen hoe het is om hopeloos verliefd te worden alleen maar omdat.
The Guardian

De verbluffende Florence-vangsten beginnen er allemaal met sterren uit te zien, superieur aan praktisch elk spel.
Veelhoek

Systeemvereisten

Windows Mac OS X
Minimum:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
Besturingssysteem: Windows 7, 64-bit
Bewerker: 2,8 GHz CPU Quad Core
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: Geforce GTX 860 of equivalent
DirectX: versie 10
Opslag: 2 GB beschikbare ruimte
Geluidskaart: DirectX-compatibele geluidskaart

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Florence tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Florence op Keysforgames.nl