Floor Kids CD Key code kopen

Over dit spel
 
Floor Kids is een casual actiespel dat ontwikkeld en uitgegeven is door MERJ Media.  Houd jij van dansen? En dan in het bijzonder van breakdancen? Dan is het spel Floor Kids vast iets voor jou! In dit spel heb je alle vrijheid om een eigen dansgroep samen te stellen en deze te laten shinen op het grote podium. Dankzij een uitgebreide gameplay is het mogelijk om de personages 16 verschillende bewegingen te laten uitvoeren én om innovatief te zijn: naast spierkracht en feeling worden de dansen ook beoordeeld op improvisatie en creativiteit. Treedt jouw groep op op alle 40 beschikbare locaties?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Floor Kids tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Floor Kids op Keysforgames.nl