Five Nights at Freddys Security Breach Key Kopen. Five Nights at Freddys Security Breach Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Five Nights at Freddys Security Breach key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Five Nights at Freddys Security Breach rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Five Nights at Freddys Security Breach sleutel in Nederland is € 19.8

Five Nights at Freddys Security Breach is een single-player horrorspel ontwikkeld door Steel Wool Studios en uitgegeven door Scott Games. Jij, als speler van dit spel, speelt de hoofdrol van Gregory.

Doel van het spel

Gregory is een kleine jongen die ’s nachts opgesloten wordt in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Dit doet hij vrijwillig, omdat hij de opdracht van Freddy gekregen heeft om de geheimen van deze Pizzaplex te ontdekken en zo de waarheid te leren kennen van het mysterie en het tot de volgende ochtend te overleven.

Gevaarlijke avonturen

Five Nights at Freddys Security Breach is het nieuwste deel van deze serie horrorspellen die geliefd zijn bij velen spelers van over de hele wereld. Gregory moet de gevaarlijkste avonturen overleven in zijn onstuitbare jacht naar geheimen en in zijn gruwelijke bedreigingen.

Het verloop

Het spel begint bij de hunters en de hunted, want als de nachtelijke protocollen van start zijn gegaan, zal de animatronics bij de Pizzaplex alle indringers meedogenloos vervolgen, zodat zij nooit terug zullen keren. Omdat het niet verstandig is lang op één plek te blijven, zullen Roxanne Wolf, de bewaker van het Pizzaplex, Chica, Vanessa en Gatar de stand van de Pizazplex elke keer veranderen. Zo zullen er veel dingen aangepast moeten worden om te overleven. Ook zal je toegang krijgen tot de beveiligingscamera’s van het gebouw en die van de omgeving, zodat je je route kan plannen op de veiligste manier. Zo nodig kun je je vijanden afleiden door bijvoorbeeld verfblikken of speelgoed om te gooien en zo hun de weg te blokkeren. Voor je eigen veiligheid zijn er aparte schuilplaatsen ingericht, waar je kunt schuilen in tijden van gevaar. Wacht dan tot het gevaar voorbij is en strijd daarna weer verder tegen je achtervolgers. Heel het spel mag je op je eigen manier spelen, maar wees wel bereid je af en toe aan te passen.