First Strike Final Hour Key Kopen. First Strike Final Hour Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop First Strike Final Hour key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key First Strike Final Hour rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een First Strike Final Hour sleutel in Nederland is € 11.99

First Strike: Final Hour is een turn-based strategiespel wat is ontwikkeld en uitgegeven door Blindflug Studios AG op 31 mei 2017. In dit spel speel je als één van de 12 grote kernmachten in de wereld en moet je ervoor zorgen dat jij de laatste overblijvende superkracht bent voordat de wereld naar de verdoemenis gaat. Het spel vraagt veel tactisch inzicht. Je moet niet alleen je rivalen op een afstand kunnen houden maar ook je eigen nucleaire arsenaal uitbreiden zodat je instaat bent om meer land naar je toe te eigenen. Daarnaast zijn technologie en verkenningsmissies van groot belang om er voor te zorgen dat je niet met lege handen komt te staan. Je rivalen zijn namelijk ook zeer geïnteresseerd in jouw nucleaire plannen.

Beschrijving

Het spel speelt zich af in een soort Risk-achtige wereld. ALs je het spel voor de eerste keer spelt zal je een beetje overvallen worden door alles wat er gebeurt. Er zijn zoveel mogelijkheden in het spel en het is heel makkelijk om het spel te verpesten. Één verkeerde klik kan je zomaar de overwinning kosten. Het spel bestaat uit 12 verschillende wereldmachten van de Verenigde Staten tot aan Rusland en van China tot aan Noord-Korea. Wat mij vooral opviel aan First Strike: Final Hour waren de zeer uitgebreide graphics. Het spel is echt heel modern gemaakt en tijdens het spelen heb je ook echt het gevoel dat je er midden in zit. Ook de geluidseffecten zijn zeer realistisch te noemen.

Voor degenen die First Strike: Original al kennen is dit spel een echte aanrader. Er zitten namelijk veel extra’s in dit spel verstopt die verwijzen naar het eerste deel van deze fantastische serie. Ook veel mogelijkheden die je in het eerste deel hebt kunnen gebruiken, komen nu weer terug of zijn sterk verbeterd. De mogelijkheden van dit spel zijn onbegrensd en ook de online versie van het spel is prachtig uitgewerkt. Spelers hebben namelijk maar 1 minuut om online hun beurt te doen dus ook online zal je met First Strike een goede speelervaring hebben.