First Class Trouble Key Kopen. First Class Trouble Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop First Class Trouble key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key First Class Trouble rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

First Class Trouble is een strategische, met vrienden gespeelde video game dat is gemaakt door Invisible Walls en is gepubliceerd door Versus Evil.

First Class Trouble is een gezelschapsspel waarin spelers moeten samenwerken en tegelijkertijd tegen elkaar moeten werken om een ramp te overleven. Het doel is om een dodelijke A.I. uit te schakelen. Sommige spelers zijn bedriegers en spelen in het geheim als mensachtige moordrobots die de andere spelers willen verraden.

Of je nu speelt als een van de menselijke bewoners of de opstandige Personoids, je zult je snuggerheid moeten gebruiken om in leven te blijven. In First Class Trouble bedrieg je of leid je je weg naar de overwinning in een charmante, maar verontrustende en vaak verraderlijke omgeving. First Class Trouble serveert je een gevaarlijke cocktail van moeilijke beslissingen en opmerkelijke momenten.