Firewatch Kopen. Firewatch Key prijzen vergelijken.

Over dit spel
Firewatch is een narratieve avontuur game ontwikkeld door Campo Santo.

Wanneer Henry naar de wildernis van Wyoming vertrekt om de zomer als eenzame vuurspotter door te brengen, had hij er niet op gerekend dat het radiocontact met de naburige uitkijktoren hem zo zou bevallen. Maar voordat het hoogseizoen aanbreekt zal hij zich een weg door bossen en ravijnen moeten banen om de redenen achter mysterieuze verdwijningen en inbraken te vinden. De speler is vrij om te verkennen en zijn eigen keuzes te maken in de vertakkende verhaallijn van deze paranoïde thriller.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Firewatch tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Firewatch op Keysforgames.nl