Finding Paradise CD Key code kopen

Over dit spel

Vind het paradijs

Finding Paradise heeft dezelfde twee hoofdpersonen als To the Moon: Drs. Eva Rosalene en Neil Watts, werknemers van Sigmund Corp. Sigmund Corp hebben een technologie ontwikkeld die hen in staat stelt zich te verdiepen in iemands herinneringen en deze te veranderen. Als dit op subtiele, sensitieve manieren wordt gedaan, kan dit iemand echt laten geloven in de valse herinneringen die als resultaat zijn gecreëerd. Maar vanwege het gevaar van de technologie, werkt Sigmund Corp alleen met degenen op hun sterfbed, en stuurt zijn wetenschappers naar binnen om herinneringen te manipuleren, zodat een persoon gelooft, in hun laatste ogenblikken, dat ze een droom vervulden of een beetje spijt hebben beantwoord die ze altijd hadden.

Gao heeft een ongelooflijke soundtrack gemaakt met subtiele, impactvolle thema’s om de sterke karakteristieken overal te ondersteunen. Deze keer ligt de focus op een stervende man, Colin genaamd, die een gelukkig, bevredigend leven heeft geleefd met zijn vrouw Sofia en zoon Asher. Zijn stervende wens is niet meteen duidelijk, maar ontdekken wat hij ermee bedoelt, is een groot deel van het verhaal. Rosalene en Watts duiken in de herinneringen van Colin en verkennen zowel zijn recente ervaringen als zijn vroegste herinneringen uit zijn jeugd om te bepalen welke factor hij kan veranderen, zodat hij gelooft dat hij een bevredigend leven leidde. In de loop van de tijd beleven we tegelijkertijd de belangrijkste momenten in het leven van een stervende man en de speelse doch gespannen relatie tussen Rosalene en Watts.

Unieke eigenschappen

  • Ondanks zijn ingewikkelde karakter, is het meestal een standaardprocedure: de artsen doorkruisen de herinneringen van de patiënt en verbinden een signaal van de meest recente herinneringen tot het verst. In het proces krijgen ze het extra voordeel dat ze een kijkje nemen in het leven van de patiënt op een manier die niemand anders eerder heeft gezien.
  • Finding paradise volgt de reizen van de twee artsen terwijl ze de verwarrende herinneringen van een patiënt genaamd Colin Reeds ontrafelen om een wens te vervullen die nogal paradoxaal lijkt. Om iets te veranderen maar helemaal niets te veranderen.