Final Fantasy 8 Remastered Key Kopen. Final Fantasy 8 Remastered Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Final Fantasy 8 Remastered key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Final Fantasy 8 Remastered rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Final Fantasy VIII Remastered is de vernieuwde uitgave van Final Fantasy VIII, een actie-rpg die in 1999 werd uitgebracht voor de Play Station 1. De letters RPG staan voor role playing game. Dit is een verhalend genre waarbij de personages zich ontwikkelen in een fictieve omgeving tijdens de verloop van het spel. Een actie-rpg richt zich meer op de actie-elementen van het spel.

Achtergrondverhaal

Squall Leonhart is een cadet bij Balamb Garden Military Academy. Op het moment dat Squall een veldexamen moet afleggen om de status SeeD te bereiken en zich aan te sluiten bij de gelijknamige elitegroep huurlingen, wordt de stad Dollet aangevallen door het leger van Galbadia. Het doel: het activeren van de enige zendmast van het Galbadia Continent. De teamleider van SeeD, Seifer, heeft besloten zich af te scheiden van zijn elitegroep en op eigen houtje verder te gaan.

Balamb Garden is het hier totaal niet mee eens en Seifer wordt geschorst. Squall en nog twee anderen bereiken de status van SeeD. Tijdens het eindexamenfeest ontmoet Squall de jonge Rinoa. Samen moeten zij Galbadia bevrijden van de toorn van tovenares Edea, die de macht heeft genomen over Galbadia. Teamgenoten Zell en Selphie helpen hen hierbij.

Verschil met origineel

Final Fantasy VIII Remastered is speelbaar in HD. HD staat voor High Definition en houdt in dat de resolutie veel hoger is dan bij het origineel, waardoor het beeld veel scherper is dan voorheen. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het oorspronkelijke spel. Zo kun je bijvoorbeeld gevechten met passanten aan- en uitzetten. Er is de mogelijkheid om gevechten drie keer zo snel af te spelen. Gebruik de magie van vijanden tegen hen met de nieuwe functie Draw. Of sla de magie op in je magie-inventaris voor latere gevechten. Speel het kaartspel Triple Triad. Zorg ervoor dat jouw kaart een hogere waarde heeft dan die van je tegenstander. Als je je tegenstander verslaat, kun je één van zijn kaarten overnemen.