Final Fantasy 7 Remake CD Key code kopen

Final Fantasy 7 remake is de remake van Final Fantasy, destijds uitgegeven in 1997.

Het is een zogenaamde Japanse actie-rpg. RPG staat voor role playing game: een spelgenre waar de hoofdpersonages tijdens het spelverloop ontwikkelen in een fictieve gamewereld. Een actie-rpg is een verhalend genre dat meer gericht is op de actie-aspecten van de game.

Achtergrondverhaal

Organisatie Avalanche stelt huurling Cloud Strife aan om te vechten tegen Shinra, een energiegigant die het niet zo nauw neemt met het milieu en het voortbestaan van de planeet. In het verleden was Cloud in dienst van Shinra, als soldaat van hun leger met de toepasselijke naam: Soldier. Tijdens zijn strijd tegen Shinra komt Cloud oog in oog te staan met een oude bekende: zijn oud-collega Sephiroth, die zich heeft afgekeerd van Shinra en om mysterieuze redenen een grondige hekel heeft gekregen aan alles en iedereen.

Verschil met origineel

Behalve de nodige visuele verbeteringen zijn er nog meer verschillen met het origineel, dat in 1997 werd uitgegeven op de Playstation 1. Zo heb je als speler meer toegang tot plaatsen in Midgar, de thuishaven van energiebedrijf Avalanche. De gameplay heeft veel gelijkenissen met Dissidia Final Fantasy en bevat veel strategische elementen. In plaats van het gedateerde Active Time Battle-systeem uit Final Fantasy 7 is er gekozen voor gevechten die meer zijn gebaseerd op real-timeactie. Het spel wordt als meerdere delen uitgebracht, waardoor de grootte van het oorspronkelijke Final Fantasy 7 behouden blijft. Hiertoe is besloten, omdat er anders te veel van de verhaallijn geschrapt zou moeten worden.

Releasedatum

Final Fantasy 7 remake is aangekondigd voor de Playstation 4. Het spel wordt verwacht in 2023, de 35ste verjaardag van Final Fantasy. Echter, ontwikkelaar Naoki Hamaguchi van Square Enix vindt deze datum onacceptabel. Het team werkt hard aan de game om Final Fantasy 7 remake eerder te kunnen uitbrengen. Square Enix heeft nog niets bevestigd of ontkend omtrent een mogelijk eerdere releasedatum.