Final Fantasy 15 Key Kopen. Final Fantasy 15 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Final Fantasy 15 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Final Fantasy 15 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

In een notendop

Final Fantasy 15 is een RPG-videogame met heel wat actie in de open en fictieve wereld Eos. Het spel werd ontworpen en uitgegeven door Square Enix en kan gespeeld worden op de PlayStation 4, Xbox One en Microsoft Windows. Het is het vijftiende belangrijkste onderdeel in de Final Fantasy-serie. Het spel werd uitgebracht in 2016 voor de PlayStation 4 en Xbox One en zal in maart 2018 ook te verkrijgen zijn voor Microsoft Windows. Final Fantasy is een actiespel in een open wereld, waarbij de omgeving en actie gebaseerd is op een fenomenaal vechtsysteem dat bestaat uit snel schakelende wapens, elementaire magie en andere elementen, zoals met auto’s rondtrekken en kamperen.

De gameplay, het ontwerp en verhaal

Het vechtsysteem in het spel is echt dynamisch en leuk. Iets wat vaker zou moeten toegepast worden in videogames omdat de videosequenties verbazingwekkend zijn. Met de magie zit het iets minder goed (heel wat minder spectaculair voor de ogen dan het vechtsysteem), maar je hoeft het ook niet zo vaak te gebruiken. Alhoewel de belangrijkste omgeving wat saai wordt omdat het lang hetzelfde is, zit het ontwerp ongelooflijk goed in elkaar. Zo is Altissia het best wat je tot op vandaag in een videogame te zien krijgt.

Het moet gezegd, Final Fantasy heeft een zeer goede verhaallijn, maar helaas niet zo origineel als de andere Final Fantasy spellen. Toch is het verhaal interessant en spectaculair genoeg met solide karakters die een frisse kijk geven op de Final Fantasy serie. Het spel heeft 14 fases en ook al verliest het een beetje zijn interessante punten vanaf fase 2 tot 11, Final Fantasy 15 heeft alvast een zeer goed begin en einde.

Conclusie

Final Fantasy 15 is niet het beste spel van het jaar, maar het is absoluut een favoriet van vele gamers. Het spel (verhaal) is meeslepend. Het vechtsysteem is interessant en verrassend strategisch, met de nadruk op positionering en middelenbeheer. Dit is ongetwijfeld het eerste ontworpen Final Fantasy verhaal in jaren dat niet gauw verzand zal raken door de gevechten. Het spel mag nog overheerst worden door actie, er zitten ook een aantal goed ontworpen missies in het verhaal verwerkt.