Final Fantasy 14 Realm Reborn Key Kopen. Final Fantasy 14 Realm Reborn Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Final Fantasy 14 Realm Reborn key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Final Fantasy 14 Realm Reborn rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een Final Fantasy 14 Realm Reborn sleutel in Nederland is € 8.99

Final Fantasy XIV is een actie-rollenspel dat is gemaakt door Square Enix PDD 3, het spel is uitgebracht door Square Enix.

De spelers kunnen een avatar kiezen. Je kunt als speler solo of in een groep spelen. De speler kan dus in zijn eentje een gevecht aangaan, of met meerdere spelers. Het doel is om gevechten aan te gaan met tegenstanders en zo het spel te winnen.

Algemene informatie

Het spel, Final Fantasy XIV Online, werd uitgebracht op 30 september 2010 voor de computer en de Playstation 3. De spelers waren erg enthousiast over het beeld en het geluid. De meeste spelers vonden echter dat het spel de indruk gaf dat het nog niet helemaal af was. Hierdoor werden de servers gesloten op 11 november 2012.

Final Fantasy XIV Stormblood

Er werden twee nieuwe versies uitgebracht: Final Fantasy XIV Stormblood en Final Fantasy XIV a Realm Reborn. Bij Final Fantasy XIV Stormblood kan de speler online spelen, dus met andere onlinespelers. De speler heeft de mogelijkheid om tussen verschillende karakters te kiezen, en de speler kan kiezen voor een man of een vrouw. De oogkleur van de karakters kunnen veranderd worden, net als de haarkleur, de huidskleur en verschillende littekens. Het doel van het spel is om monsters te verslaan, objecten en wapens te maken en opdrachten te voltooien. Door deze activiteiten kan de speler ervaringspunten verdienen. Wanneer er genoeg ervaringspunten verdient zijn, stijgt het level van het karakter.

Final Fantasy a Realm Reborn

Final Fantasy a Realm Reborn werd uitgebracht op 27 augustus 2013. Het spel speelt zich af in het fictieve land Eorzea. Eorzea werd vernield door een draak. Het spel speelt zich vijf jaar later af, terwijl Eorzea langzaam weer opgebouwd wordt. In deze versie van Final Fantasy moeten spelers ervaringspunten verdienen, om hun karakter in level te laten stijgen. Dit kan door het voltooien van opdrachten, het ontdekken van vervallen gebouwen, aan online evenementen deelnemen en monsters verslaan.