FINAL FANTASY 14 ENDWALKER Key Kopen. FINAL FANTASY 14 ENDWALKER Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop FINAL FANTASY 14 ENDWALKER key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel FINAL FANTASY 14 ENDWALKER rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een FINAL FANTASY 14 ENDWALKER sleutel in Nederland is € 19.07

De game Final Fantasy 14: Endwalker is ontwikkeld en uitgegeven door Square Enix, een Japans bedrijf wat specialiseert in het uitgeven van licenties in de entertainment industrie. Endwalker is een uitbreiding voor Final Fantasy XIV, hierin wordt een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de game toegevoegd die je door kunt spelen.

Waar gaat de game over?
Ookal waren ze overschaduwd tijdens hun zegepraal, de Warrior of Light en Scions of the Seventh Dawn zijn eindelijk thuis. Een nog ergere ramp dan stralende vergetelheid bouwt zich op tijdens hun afwezigheid. Mochten allen in wanhoop zitten, dan kunnen de talloze conflicten, die nu het land teisteren, niet anders dan een einde aan het leven van de Source voorspellen. Ervaar zelf de climax van het Hydaelyn en Zodiark verhaal. Het is een reis naar Thavniar, de keizerlijke hoofdstad van Garlemald en zelfs naar de maan!

Wat is er nieuw?
In het spel zitten twee geheel nieuwe banen die je kunt spelen: Sage en Reaper. Ook is er een nieuw ras toegevoegd: male Viera. Hiernaast zijn er ook van allerlei andere nieuwe toevoegingen, zoals een nieuwe alliantie raid: Myths of the Realm en nieuwe gevaren om te overwinnen, zoals Anima en de Magus Sisters. Hiernaast zijn er nog veel meer andere updates en nieuwegeitjes. Er zijn nieuwe steden te bezoeken, Old Sharlayan en Rads-at-Han en nieuwe stammen om tegen te komen, Loporrits en de Arkasodara. Er zijn hiernaast ook kleinere vernieuwingen, zo zijn er updates voor de Gold Saucer, er is een nieuwe woonwijk: Ishgard en er zijn nieuwe uitrustingen en bouw recepten.

Wat voor game is het?
Het spel is een MMO-RPG voor zestien jaar en ouder. De game is in een singleplayer modus of online te spelen. De game is uit het fantasy genre en is enorm verhaalrijk. Daarnaast heeft de game ook geweldige muziek.
Reis naar de sterren in de lucht en doe mee met meer dan 22 miljoen spelers over de hele wereld.