FINAL FANTASY 12 THE ZODIAC AGE Key Kopen. FINAL FANTASY 12 THE ZODIAC AGE Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop FINAL FANTASY 12 THE ZODIAC AGE key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key FINAL FANTASY 12 THE ZODIAC AGE rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Wonderbaarlijk

Final Fantasy XII: The Zodiac Age is een uitstekende remaster van het klassieke spel. Westerse fans mochten eindelijk het spel spelen met de toevoegingen en aanpassingen die oorspronkelijk waren gemaakt aan de voorheen Japanse versie van het International Zodiac Job System, naast enkele langverwachte levenskwaliteitsveranderingen die de release van 2006 naar meer moderne standaarden brachten. We hebben altijd al genoten van Final Fantasy XII sinds het oorspronkelijk op PS2 werd gelanceerd, maar de toevoegingen van functies voor automatisch opslaan en kaartoverlay werden zeer gewaardeerd en waren veel te laat. Het was misschien een remaster van een tien jaar oud spel, maar het was nog steeds een van de beste titels om in 2017 uit te brengen.

Unieke eigenschappen

  • Fantastische graphics
    De remaster heeft de game zeker op een opmerkelijke manier geüpdatet, maar de pc-versie gaat pas echt een halve stap verder. Veranderingen zoals het toevoegen van de soundtrackoptie van de OST-kwaliteit en het vanaf het begin mogelijk maken van New Game + zijn opmerkelijk. De framerate tot 60 fps kunnen instellen is behoorlijk belangrijk, maar daar valt niet veel over te zeggen behalve het voor de hand liggende: de Zodiac Age ziet er wondermooi uit met 60 fps.
  • Oneindige licentiepunten
    Zodiac Age’s pc-poort voegt ook “cheat” -opties toe aan het in-game menu voor oneindige licentiepunten of Gil. Dit zijn zeker leuke opties om te combineren met New Game + als je op zoek bent naar meer casual of snel door het spel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download FINAL FANTASY 12 THE ZODIAC AGE tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel FINAL FANTASY 12 THE ZODIAC AGE op Keysforgames.nl