Filament CD Key code kopen

Over dit spel

Filament is een ontspannen puzzelspel met een rijk verhaal en een verhaal, waarin je kabelgebaseerde puzzelsets oplost terwijl je een schijnbaar verlaten ruimteschip verkent. Ontwikkeld door Beard Envy en uitgegeven door Kasedo Games, Maple Whispering Limitedly….

Klim aan boord en probeer de controle te herwinnen over de Alabaster, een van de vlaggenschepen van de Filament Corporation, die na een mysterieuze complicatie opgesloten en onbemand werd. Met de enige hulp van Juniper, de scheepspiloot in nood, los je duivels complexe puzzels op die je grenzen opzoeken om erachter te komen wat er met de bemanning is gebeurd en de redenen voor hun verdwijning. In dit spel voor één speler met ingewikkelde en verslavende puzzels, moet je de uitdaging aangaan om aan boord van de albast te gaan en jezelf vervolgens te overtreffen om het te verlaten.

Speel Filament en veel plezier!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Filament tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Filament op Keysforgames.nl