Fighting Fantasy Legends Key Kopen. Fighting Fantasy Legends Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Fighting Fantasy Legends key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Fighting Fantasy Legends rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Fighting Fantasy Legends sleutel in Nederland is € 2.18

Fighting Fantasy Legends is een avonturengame. In het spel creëert u werelden en neemt het op tegen monsters. U gaat op zoek naar schatten en ontdekt vallen. Die vallen leert u ook zelf opzetten en daarmee kunt u ook uw tegenstanders verslaan. het doel van het spel is een volledige wereld te maken waarin vrede heerst.

Ontwikkeling en extra’s van het spel

Fighting Fantasy Legends werd ontwikkeld en uitgegeven door Nomad Games en is geschikt voor Pc en apparaten met Android zoals tablets en Smartphones. De lancering van de game gebeurde op 27 juli 2017. Het spel krijgt zeer positieve commentaren en recensies. Ook via Steam is maar liefst 80 procent van de gebruikers uiterst tevreden over de game. Het spel wordt gekenmerkt door een eigen stijl vanwege de mix van puzzels met een actiegame. Het spel is dan ook te koop via gameplatform Steam en werd geproduceerd met Engelse, Franse, Japanse en Chinese interface. Zo kan het spel dus in één van deze vier talen gespeeld worden. Daarnaast is het via Steam ook mogelijk het spel te kopen in een bundel van zes waardoor je naast dit spel nog vijf andere games ontvangt. Veel game plezier toegewenst.