Fight Crab Kopen. Fight Crab Key prijzen vergelijken.

Over Fight Crab

Scroll nu naar beneden om direct Fight Crab key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Fight Crab direct installeren en spelen.

Fight Crab is het werk van Calappa Games, een Japanse indie-ontwikkelaar met een focus op het water. Deze game heeft een vrij conventioneel ontwerp. Het is een één-op-één jager met een Smash Bros.-achtig schadesysteem. Er zijn geen gezondheidsstaven, maar breng iemand tot 100 procent schade of meer, en je zult eerder een genadeklap toebrengen. In dit geval houdt dat in dat je een vijandelijke krab drie seconden op zijn rug legt.

Krabben zijn meestal geen bijzonder behendige wezens, dus het spelen van Fight Crab is een oefening in geduld en wanhoop. De game voelt alsof hij permanent onder water is, zelfs als je op straat vecht. Je zult vaak seconden van tevoren sterke aanvallen zien aankomen en je nog steeds machteloos voelen om ze te stoppen, maar je kunt alleen met afgrijzen toekijken terwijl je krab in slow motion door de lucht wordt voortgestuwd terwijl de wereld eromheen instort.