FIFA 22 Key Kopen. FIFA 22 EA App PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop FIFA 22 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel FIFA 22 rechtstreeks op EA App op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 14-02-2024 voor een FIFA 22 sleutel in Nederland is € 11.19

FIFA kan ook gekocht worden voor de Steam-client met een Steam key.

Voor de voetbalfans is het een traditie, de nieuwe Fifa. Ieder najaar komt er een nieuwe editie van de game uit, en dit jaar is dat alweer Fifa 22. De maker en uitgever EA-Sports, heeft de game dit jaar gereed gemaakt voor een echte Next-Gen ervaring. Waar de game vorig jaar nog een update nodig had voor het oppoetsen van de game voor de Next-Gen generatie, is hij nu dus direct gereed. Ook deze editie mag dus niet ontbreken in jouw Fifa collectie.

Hypermotion in Fifa 22 Next-Gen

Het kernwoord van Fifa 22 is toch wel hypermotion, dit is een nieuwe techniek waarmee EA het voetbal en de voetballers in beeld brengt. Zo heeft de maker volledige wedstrijden van 11 tegen 11 gevolgd en opgenomen. Op die manier lijkt het allemaal nog realistischer, omdat er veel meer bewegingen in beeld zijn gebracht. Bij de vorige delen namen ze namelijk alleen specifieke bewegingen van spelers op in een gesloten hal. Je mag dus wel zeggen dat Fifa 22 er weer een stukje realistischer uitziet.

Slimme AI en lichaamstaal voor Next-Gen Generatie

De makers streven ieder jaar weer naar perfectie. De makers willen jou het gevoel geven dat je een echte wedstrijd bestuurt, zoals op televisie of in het stadion. Dit moet tot uiting komen in de graphics, maar ook de manier van opstellen. In Fifa 22 maken de computergestuurde spelers, dus niet de speler die jij op dat moment bestuurt, betere loopacties, en kiezen ze beter positie. Ook zijn de prestaties in de zoneverdediging aanzienlijk beter geworden. EA schaart deze verbeteringen onder de naam Tactical AI.

Daarnaast zijn er meer emoties toegevoegd, en is er meer lichaamstaal. Denk aan gedragingen, en gezichtsuitdrukkingen tijdens het maken van een goal, of het in incasseren van een tackel. Maar ook zal je ze zien vragen om de bal, en wijzen naar bepaalde richtingen.

Fifa 22 heeft betere keepers

De fans smeken er al lang om, betere keepers. In de vorige delen waren de keepers niet slecht maar zeker ook niet perfect. Soms zie je ze geweldige reddingen maken, en soms maken ze gigantische blunders. EA beloofd dat de keepers in Fifa 22 meer in balans zijn, en dus ook beter. Zo is er meer persoonlijkheid toegevoegd in hun spel, maken ze betere reddingen, en hebben ze flink wat nieuwe animaties gekregen. Ze zullen dus betere prestaties leveren, en ze zullen een stuk realistischer ogen. Door de toegevoegde animaties kunnen ze de ballen om veel meer verschillende manieren pakken, en loop je dus minder snel tegen een rebound goal aan.

Betere dribbels

Waar snelheid in de vorige delen al belangrijk was, kun je in Fifa 22 nog meer gebruik maken van snelheid, dit kan dankzij Explosive Sprint. Plotselinge versnellingen zullen een stuk effectiever worden. In dit deel ga je merken dat de eerste stappen van een speler die wil gaan sprinten duidelijk sneller zijn. Dit heeft wel als gevolg dat de verdere gameplay trager aanvoelt.

Analyseren en Tactischer

Na de wedstrijd krijg je statistieken te zien die nog meer details bevatten in vergelijking met vorige delen. Op die manier kun je wedstrijden betere analyseren, en je spel dus misschien wel verbeteren. Ook kun je in Fifa 22 voor de wedstrijd tactieken instellen per helft van het veld. Denk aan meer afjagen op de helft van de tegenstander, en minder risico nemen op eigen helft.