Fidel Dungeon Rescue CD Key code kopen

 
Fidel Dungeon Rescue is een RPG-puzzelspel met als doel om te overleven als een hond in een magische wereld vol met wonderen. In diverse levels is het jouw taak om Fidel de juiste weg te leiden naar de eindbestemming zonder gepakt te worden door gewelddadige monsters. In deze pad vol met magie moet je unieke missies voltooien en de magie traceren. Het spel bevat vele geheimen die Fidel komt te ontdekken onderweg en ieder level wordt steeds ingewikkelder. Ook bevat Fidel verschillende functies, zoals blaffen, waarmee je het monsterlijk pad vrij maakt. Help jij Fidel door een magisch pad heen?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Fidel Dungeon Rescue tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Fidel Dungeon Rescue op Keysforgames.nl