Fear The Wolves Key Kopen. Fear The Wolves Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Fear The Wolves key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Fear The Wolves rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Fear The Wolves is een Battle Royale game dat zich afspeelt rond de kernreactor van
Chernobyl. Het spel is ontwikkeld door Vostok games en uitgebracht door Focus Home Interactive en is afgeleid van de shooter Stalker uit 2007.

In het spel spelen 100 spelers tegen elkaar waarbij de laatst overlevende wint. Behalve de tegenstanders heeft de speler te maken met andere elementen zoals radioactieve straling, verschillende weersomstandigheden en gemuteerde dieren. Beschermende kleding is nodig om de beste wapens te vinden die vooral in de sterkst besmette gebieden te vinden zijn.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Fear The Wolves tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Fear The Wolves op Keysforgames.nl