FEAR 3 Key Kopen. FEAR 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop FEAR 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key FEAR 3 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

F.E.A.R. 3 is een first-person-shooter. In dit soort games speelt men de game vanuit het gezichtsveld van het personage waarmee je de game speelt. De speler ziet dan vaak enkel de handen met al dan niet een wapen. Bij het spelen van het spel kan de speler kiezen met welk personage hij het verhaal door wil gaan. Enerzijds kan men kiezen voor de Point Man, een soldaat die door genetische manipulatie sterker is geworden en met bijna heroïsche reflexen en vaardigheden door het spel gaat. Anderzijds kan de speler kiezen te spelen met de broer van Point Man, Paxton Fettel. Fettel is een ondode geest met psychisch sterke krachten.

Technische vereisten en extra’s

F.E.A.R. 3 werd ontwikkeld door Day 1 Studios en Warner Bros. Interactive Entertainment stond in voor de uitgave van de game die gelanceerd werd op 21 juni 2011. De game is te verkrijgen via gameplatform Steam. Technisch zijn de vereisten echter al erg verouderd. Minimaal is een Windows XP computer vereist maar door de continue vooruitgang en evolutie op het gebied van besturingssystemen kunnen vele computers die vandaag worden uitgebracht dergelijke games niet meer lezen. Daarom werd de game later geüpdatet zodat een Windows 7 de game nog aan kan. De game werd naast Pc ook gecreëerd voor Playstation 4 en Xbox. Ik wens u heel veel gameplezier toe.