Fault Kopen. Fault Key prijzen vergelijken.

Over Fault

Scroll nu naar beneden om direct Fault key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Fault direct installeren en spelen.

Op het kruispunt van botsende universums neem je je held mee om te vechten voor het voortbestaan ​​van de wereld. Wordt doordrenkt met de kracht van je Aspects en rust jezelf uit met de legendarische uitrusting van je Factions in deze next-gen, actievolle, third-person MOBA. Bereid je voor op de strijd bij de Fault.

Het is een geavanceerde online 5v5-wedstrijd waarbij spelers een legende uit hun pool kiezen om de wedstrijd te spelen. Net als andere MOBA-games, belicht Fault upgradebare characters tijdens het spel, drie paden om door te dringen en een laatste bouwwerk die verwoest moet worden om de match te winnen.

De unieke twist van Fault is de introductie van een feats-systeem waarmee spelers extra bonussen kunnen verdienen voor het behalen van milestones tijdens een match. Door prestaties te leveren, verdienen gebruikers gunsten die kunnen worden toegewezen aan de factie van de speler.